Historie

Hallo ik ben Arina IJntema en werk al vanaf 2011 als voedingscoach met de producten van Herbalife. Dit deed en doe ik van huis uit, maar ben door het begeleiden van vele klanten erachter gekomen dat mensen te weinig bewegen. In 2014 ben ik tesamen met 2 ander coaches een Welness Training Centre begonnen in Capelle aan den Ijssel om onze klanten naast de gezonde en zakelijke mogelijkheden, ook sportmomenten aan te bieden.  Hierin werden we ondersteund door onze partners, die met name de sporttrainingen op zich namen.

We zijn gestart met 2 dagen buitensporten (de fitchallenge) gratis aan te bieden, maar behalve onze voedingsklanten, trokken we ook andere gegadigden aan. Dat wat eerst begon als een klein groepje van 5 a 10 sporters, groeide uit tot 40 a 50 sporters. Dit heeft geleid tot een gigantische groei, waardoor we zijn gaan uitbreiden met het aanbieden van meerdere dagen sporten tegen minimale betaling, zoals hardlopen, powerwalking, bootcamp en insanity.

Inmiddels zijn we met ons team het land ingetrokken en hebben we een fitclub24 opgestart op diverse locaties, samengevat als Fitclub24 Nederland

Samen met mijn partner Jerrel Wijnaldum runnen we nu sinds juni 2018, fitclub24 Kralingen te Rotterdam